Deze zomer kan je aan onze bars eentje meer trakteren! Jouw vrije bijdrage gebruiken we om mensen met net wat minder middelen dezelfde OLT-beleving te bieden!

OLT Rivierenhof en Arenberg streven ernaar om cultuur voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht je financiële situatie. Met 'Trakteer eentje meer' nodigen we je uit om samen een warme cultuurbeleving mogelijk te maken voor iedereen.

Hoe werkt het?

Als je een drankje bestelt aan een van onze bars, kan je een extra bijdrage doen. Je kan er ook voor kiezen om het wisselgeld van je wisselbeker niet terug te laten betalen. Jouw gift gaat integraal naar ons fonds 'Trakteer eentje meer'.

Al die extraatjes gebruiken we om mensen met minder privileges ook gebruik te laten maken van onze horeca. Zo kan iedereen iedereen genieten van een volwaardig avondje OLT!

Waarom 'Trakteer eentje meer'?

Net zoals met ons Community Ticket kunnen we ook met dit kleine gebaar een groot verschil maken. Jouw bijdrage helpt ons een meer inclusieve en gastvrije omgeving te creëren, waar iedereen zich welkom voelt en op een gelijkwaardige manier kan deelnemen aan cultuur.

Trakteer eentje meer en maak het verschil!

Alvast bedank, en schol!