Eten
Tijdens #OLT24 schotelen Zsu en Paul van Stoked je hun beste, lokaalste en eerlijkste comfort food voor. Vers, vanuit twee verschillende foodstands.
Open culinAIR
STOKED PIES
- Kip & prei
- Thaise lam panang curry
- Marokkaanse tagine en geit
- Steak, stout en kaas
SAUSAGE ROLLS
- Varkens- en rundsworst in signature Stoked bladerdeeg.
- Le Seitanist Francis Bacon in signature Stoked bladerdeeg.
SALADS & BOWLS
- Roast courgette salad (V) — Slaatje met quinoa, perzik, stracciatella en hazelnoten. Vegan optie: Le Seitanist vegan worst in plaats van stracciatella.
- Dandan Noodles — Szechuan noodles, gehakt, sesame, pindanoten & chili.
MEZZE PLATTERS
- Meat — Worst van gedroogd varkens- en rundsvlees van La Bouche Bio.
- Vegan — Mokja kimchi seitan & obsquur beer sausage van Le Seitanist.
- Alle mezze platters worden geserveerd met hummus, gemarineerde olijven, geroosterde amandelen, gepekelde groenten en zuurdesembrood.
TRIPEL CHOCOLATE BROWNIE
- Brownie met witte, melk- en 70% pure chocolade, abrikoos & hazelnoten.
Stoked Express
HOT DOGS
- Naked Dog — Met Stoked signature ketchup.
- New Yorker — Met zuurkool, gekarameliseerde ui en mosterd.
- The Japa Dog — Met teriyaki geroosterde ui, furikake en shichimi mayo.
- Voor alle hot dogs heb je de keuze tussen vlees (varkensworst) of vegan (Le Seitanist Le Romulus).
BURGERS
- Smoked Texan BBQ pork — Met smoked varkensschouder, koolsla en ijsbergsla.
TOTOPOS
- Totopos (Mexicaanse tortilla) & Mexicaanse tomatenchutney.
TRIPEL CHOCOLATE BROWNIE
- Brownie met witte, melk- en 70% pure chocolade, abrikoos & hazelnoten.